Toneel

Iedereen heeft een speler in zich. Soms staat die wat op de achtergrond en dat is jammer want er is niets fijner dan spelen. Je vertrekt vanuit jezelf en gaat meer en meer personages spelen die verder van je afstaan. Dat bevordert empathie. Het spelplezier staat hier voorop en je leert allerlei skills die je expressie verduidelijken en vergroten. Samenspelen is een mooie uitlaatklep. Dat wat je in je dagelijkse leven niet kan of mag uiten, kan je in de veilige omgeving van het theater wel doen. Je mag je emoties laten zien, je mag je laten gaan, want het is maar spel. Dat heeft ook een positieve invloed op je persoonlijkheid en je zelfvertrouwen.

Startende volwassenen starten in de derde graad en volgen 2u les per week. De derde graad duurt drie jaar. Vanaf de vierde graad volg je 1u toneel, af te spreken met de leerkracht en 1u cultuuratelier. De vierde graad duurt 3 jaar.

Opgelet: onderstaande uurroosters gelden voor het schooljaar 2019-2020. Vanaf mei vind je hier de uurroosters voor volgend schooljaar 2020-2021. 

3de graad

toneel
maandag
18.30 – 20.30 uur
Myriam Mulder en Maarten Van Rompaey
of
maandag
19.30 – 20.30 uur
Myriam Mulder en Maarten Van Rompaey

4de graad

MORTSEL 

toneel
af te spreken met de leraar
Myriam Mulder
cultuuratelier
donderdag
21.00 – 22.00 uur
Myriam Mulder
cultuuratelier
maandag
9.00 – 10.00 uur
Rosemie Lauwers

Contacteer de coördinator woord voor een antwoord op je vragen.